You are here:
Gezichten achter JAZO | Lizette Klaassen-Greven
Back to overview

Gezichten achter JAZO | Lizette Klaassen-Greven

‘Ik móest deze kans pakken’

Lizette Klaasen-Greven werkt sinds september bij JAZO als HR-medewerker. Een gloednieuwe functie binnen JAZO. En eentje die de nodige uitdaging biedt voor Lizette. Een nieuw gezicht vraagt natuurlijk om een nadere kennismaking.

“Ik moest tijdens mijn sollicitatiegesprek eerlijk bekennen dat ik JAZO niet kende. Ik had de vacature van HR-medewerker op LinkedIn voorbij zien komen. Ik werd meteen enthousiast van het beeld dat geschetst werd. Het leek mij een mooie uitdaging om mede vorm te geven aan de functie van HR-medewerker”, vertelt Lizette enthousiast.

Kritisch

Een paar maanden daarvoor had ze het besluit genomen om op zoek te gaan naar een andere baan. Maar alleen als ze de juiste vacature zou vinden, zo laat Lizette weten: “Ik woon in Zevenaar en werkte in Nijmegen en had dus een flinke reistijd. Het bedrijf waar ik werkte werd door een overname steeds onpersoonlijker. Dat bij elkaar opgeteld zorgde ervoor dat ik voorzichtig rond ben gaan kijken Doordat ik een leuke, vaste baan had was ik kritisch in wat ik zocht en had ik geen haast”. Wel had ik het gevoel dat, als ik iets anders zou willen, ik dat nu moest doen.”

JAZO past bij Lizette

Dat Lizette passie heeft voor haar vak, blijkt wel. “Ik heb een HR-opleiding en het grootste gedeelte van mijn loopbaan als HR-assistent gewerkt. Het geeft mij voldoening om te zien hoe mensen binnenkomen bij een bedrijf en zich uiteindelijk ontwikkelen. Het is mooi om een bijdrage te mogen leveren aan het loopbaanpad van iemand. Waarom JAZO zo goed bij mij past? Het is een relatief platte organisatie . De deur staat bij iedereen open en er zijn korte lijnen, waardoor je makkelijk schakelt. Dat geldt voor alle lagen binnen de organisatie. De familiaire sfeer is voelbaar en iedereen staat met beide benen op de grond. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat mensen vanuit passie werken aan een product. Je ziet echt een product tot stand komen. Die omgeving past mij.”

In de schoolbanken

Voor Lizette liggen er op HR-vlak mooie uitdagingen te wachten. “Het is een gloednieuwe functie. Ik denk dat de naam HR-medewerker goed gekozen is. Het laat zien dat het een heel brede functie is en dat klopt ook. Alles wat te maken heeft met HR komt langs mij heen. Dat maakt het voor mij ook zo interessant. Ik had altijd de wens om mij verder te ontwikkelen. Het geeft echt energie. Het zat er altijd al wel in, maar ik durfde dat vroeger niet. Nu ben ik er klaar voor. Ik kan mij ontplooien en krijg de kans om cursussen te volgen. Op mijn 51e weer in de schoolbanken”, zegt Lizette lachend.

Functie vormgeven

“De functie is nog véél leuker dan ik had verwacht. Ik ben de functie gestaag aan het vorm geven en hoop zo een mooie bijdragen te leveren binnen JAZO. Als dat lukt ben ik een tevreden mens. Kan ik zeggen dat ik het liefst tot aan mijn pensioen hier wil werken? Oh, dat zeggen meerdere collega’s? Nou, voeg mijn naam dan ook maar toe aan het lijstje!”, is Lizette stellig.

Ben jij, net als Lizette, op zoek naar een andere uitdaging? Neem eens een kijkje op onze ‘werken bij-pagina'. Wie weet staat dé perfecte vacature voor jou er wel tussen.

Do you have any questions or would you like advice? 0316 - 59 29 11